17 Feb 2017

Edge formar framtidens städer, infrastruktur och landskap – för livskvalitet i ett hållbart samhälle där människor vill vara ute. Vi är kreativa och kompetenta arkitekter och ingenjörer inom landskap, infrastruktur, vatten och miljö. Vårt gemensamma mål är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtiden. On the edge.

Livskvalitet är ett av våra starkaste värdeord. Därför tar vi hand om våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med såväl personlig utveckling som att bygga gruppen.

Vill du bli en del av vårt redan starka team om tio landskapsarkitekter? Vi söker en erfaren och visionär designer med ett brinnande intresse för stadsmiljö och hållbar utveckling. Som person är du kreativ, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker att det är kul med utmaningar. Du har lätt för att uttrycka dig i text och bild och du är van vid att hantera de vanliga programvarorna för att skriva, rita, projektera och illustrera.

Du kommer att delta i varierande och spännande projekt från start till mål – från skiss till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Projekten kommer bl.a. omfatta stadsmiljö, bostadsområden, bostadsgårdar, förskolor, skolor, äldreboenden samt park- och naturmiljö. Edge ligger i täten avseende utvecklingen av grönblåa system för fördröjning av dagvatten, något du aktivt kommer att ta del av i projekten.

Din huvudsakliga roll i projekten kommer att vara projektledning, design och projektering. Du kommer att ha stort eget ansvar och goda möjligheter att fortsätta utvecklas. Du kommer att jobba i vårt team av landskapsarkitekter och ingenjörer, där du aktivt delar med dig av dina idéer och får stöd av dina kollegor. Tillsammans når vi längre.

Vårt kontor ligger i Malmö. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdag kommer att vara enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer på www.edges.se/karriar

Mejla din ansökan till jeanette.nilsson@edges.se