e.l.e arkitekter söker arkitekter, en framtida Partner och medverkande Arkitekter - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

11 Jul 2017

Har du vana av att självständigt driva projekt som handläggare och vill utvecklas på ett mindre kontor tillsammans med företaget? Vi söker dig som har kreativ förmåga och vana av arkitektoniskt ansvar. Har du redan idag kundkontakter och är intresserad av dialogen med kund och projektgrupp, så är det meriterande.

Vi vill att du ska växa in i företaget och utvecklas tillsammans med oss. Hos oss finns möjligheter att utveckla dina kundkontakter och idéer, både i projekten och kring företaget. På något års sikt finns stora möjligheter för ökat inflytande och större eget ansvar.

Medverkande arkitekter
Vi söker också dig som påbörjar din yrkeskarriär eller har några års erfarenhet. Vi vill att du har avlagt magisterexamen i arkitektur. Du delar vårt intresse för arkitektur och ser möjligheten att göra något fint i alla projekt. Vi jobbar i en platt organisation där du kan vara med och påverka kontoret både på kort och lång sikt.

e.l.e arkitekter är ett Stockholmskontor etablerat sedan 1941. Vi jobbar idag med en stor variation av uppdrag, huvudsakligen kring kontor, fastigheter och bostäder. Projekten är både ombyggnadsprojekt och nyproduktion.

Vi arbetar aktivt och kontinuerligt med projektplanering för att få en jämn arbetsbelastning, undvika övertid och samtidigt kunna ha roligt på jobbet. Vi ser utbildning och utveckling som en viktig del av yrket.

Kunskap om projektering i Revit är meriterande men inget krav.

Mer om oss på www.e-l-e.se
Välkommen med din ansökan till work@e-l-e.se