Bolla karriären i personligt samtal - Sveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Ta hjälp av våra karriäragenter när du behöver ett bollplank angående din karriär, ditt jobbsökande eller din professionella utveckling. Karriärsamtal ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap.
Boka online

Våra karriäragenter ger råd, svarar på dina frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt när du ska söka jobb och utveckla din karriär. Karriäragenten ger dig ett utifrånperspektiv på en situation, utmaning eller ett problem som du står inför. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.

Så här bokar du: Att boka ett samtal är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Gå in via länken och följ instruktionerna. Ditt samtal är bokat på ett par minuter och det finns ofta lediga samtalstider redan dagen efter. Enkelt och snabbt!

Karriäragenten hjälper dig att svara på frågor som:

  • Jag vet vart jag vill, men hur ska jag ta mig dit?
  • Hur vet jag om jobbet jag blivit erbjuden är rätt för mig?
  • Jag vill bort från mitt nuvarande jobb, var ska jag börja?
  • Jag vet inte vilken inriktning jag ska välja på studierna, hur ska jag tänka?
  • Jag har varit borta från arbetsmarknaden i tre år, hur tar jag upp det i min cv?
  • Hur formulerar jag mina styrkor i brevet?