Bli partner - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

På Arkitekturgalan samlas arkitekter från hela landet för att lyssna på föredrag och debatter, mingla och ta del av vilka som vinner Sveriges mest prestigefyllda arkitekturpriser. Som partner får du en egen mötesplats och möjlighet att träffa ett stort antal arkitekter – många i ledande positioner. Du har också möjlighet att synas innan, under och efter galan i flera olika sammanhang.

2015 års Arkitekturgala äger rum den 19 november. Är du intresserad av att bli partner?  Du kan välja mellan flera olika partnerpaket.

Linda Larsson-Levin
För ytterligare information kring partnerskap, kontakta Linda Larsson-Levin, linda@adviser.se, tel 0733-22 88 35.

 

Vad tycker våra partners?

”Det fina med Arkitekturgalan är att vi får möjlighet att nå fram till målgruppen på ett nytt sätt där allt inte handlar om att bli påtryckt säljbudskap. Arkitekturgalan är ett positivt laddat event där fokus ligger på att ha en trevlig upplevelse, och jag tror det gör besökarna mer mottagliga. Syftet med vår medverkan var att flytta upp vår position på arkitekternas varumärkesstege och skapa kännedom. Det lyckades vi med tack vare en väl genomtänkt medverkan.” Christopher Westrin, Marketing Manager Flowcrete Sweden AB