Avdelningschef Arkitektur till Tyréns - Stockholm - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

16 Nov 2018

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden.

Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Vår avdelning Arkitektur i Stockholm söker ny ledare!

Vi söker dig med roliga idéer och spännande visioner – med förmågan att inspirera och engagera – som vill leda och vidareutveckla vår avdelning Arkitektur i Stockholm.

Tyréns är ett värderingsstyrt företag med medarbetaren och kunden i centrum och med en företagskultur grundad i öppenhet, nyfikenhet och samspel.

Delar du dessa värderingar med oss? Är ditt förhållningssätt till arkitektur engagerat och inkluderande? Får du en kick av livet mellan husen? Får du ståpäls av kreativitet och kompetens? Brinner du för god arkitektur och vill vara med och leverera hållbara lösningar med hög kvalitet till kunderna?

Avdelning Arkitektur i Stockholm består idag av ett tiotal arkitekter och visualiserare. Tillsammans med avdelningarna för ljusdesign, landskap samt plan- och exploatering finns över 50 duktiga medarbetare inom gestaltning på regionen. Totalt inom Tyréns finns nu över 250 arkitekter av olika slag.

För att kunna skapa god livsmiljö för alla över tid kompletterar vi våra arkitekttjänster med övrig kompetens inom affärsområdet Arkitektur & Planering, såsom trafik, kulturmiljö, strategisk samhällsanalys och social hållbarhet. Till detta adderas sen all vår övriga tekniska kompetens inom företaget, som t.ex konstruktion, geoteknik, VA, installation mm

Som avdelningschef ansvarar du för att driva och utveckla avdelningen framåt. Du ska verka för att Tyréns fortsatt uppfattas som en attraktiv arbetsgivare och bidra till att Tyréns uppnår de gemensamma målen. Du ska utifrån Tyréns värderingar driva utvecklingen av medarbetarna, avdelningens affärer och arbetssätt samt verka för ett förtroendefullt och kreativt arbetsklimat. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för affärsområde Arkitektur & Planering inom Region Öst. Du kommer även att vara en del av och ha tillgång till företagets samlade kunskap över landet inom kompetensområde Arkitektur.

Du som söker ska ha gedigen erfarenhet inom landskaps- och/eller husarkitektur, med goda ledaregenskaper samt ett väl utvecklat kontaktnät inom branschen. Som person är du en lagspelare som kan leda gruppen så att alla olika kompetenser kommer till sin rätt samt utveckla dina medarbetare. Du är intresserad av samhällsfrågor, engagerad, initiativrik och delar gärna med dig av din kunskap. I ditt arbete är du affärsmässig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål. Vår målsättning är att alltid stå i ett nära samarbete med våra kunder genom att finnas tillgängliga på kundens villkor och lyssna på både beställare, brukare och samhällets olika funktioner i ett tidigt skede och genom hela processen.

Vill du vara med på vår arkitekturresa – ansök nu!!

Vill du veta mer?
Kontakta Affärschef Camilla Rörborn tel. 010 452 29 87 .

Välkommen med din ansökan!

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen.

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Vi accepterar endast ansökningar till den här tjänsten som kommer in via vår hemsida.