Årets första styrelsemöte - Sveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Årets första styrelsemöte hölls i Karlskrona i samband med Arkipelago. De som anlände tidigt på fredagen hade därför möjlighet att ta del av ett gäng intressanta föreläsningar på skolan. På kvällen samlades hela styrelsen för gemensam middag innan vi tog oss tillbaka till BTH för att gå på det mingel som Arkipelago bjöd in till, en kul kväll och bra start på helgen!

FOTO: Linus Fridén

Lördagen var vår stora mötesdag, det var snöblandat regn hela dagen så det passade ganska bra att hålla sig inne. Vi hann prata om Sveriges Arkitekter Studenternas verksamhet, om läget ute på alla skolorna och om vilka projekt som är på gång! Mötet höll på från morgon till kväll med paus för bland annat födelsedagsfirande och rundtur på BTH.

FOTO: Maja Olsson

FOTO: Maja Olsson

Vi vaknade till pangväder på söndagen och John som studerar Fysisk planering på BTH tog oss med ut på en rundtur. Örlogsstaden Karlskrona är ett av 15 världsarv i Sverige, utsedda av Unesco. Stadsplanen i Karlskrona är barock med breda gator och monumentala byggnader, mycket fint att se! Resten av dagen fortsatte planeringen av 2017 innan vi sa tack och hej och gav oss av hemåt på alla olika håll igen.

FOTO: Nina Maanmies

Styrelsen 2017! Från vänster: Tommy Halász (KTH), John Ljungberg (BTH), Maja Olsson (ordförande, student på Chalmers), Denise Unveren (LTH), Tuva Herou (Chalmers), Maria Lundvik (kassör, student på Alnarp), Maya Blomberg (Ultuna), Carolina Härd (HDK), Linus Fridén (Konstfack), Jeanette Skinnars (vice ordförande, student på UMA), Olga Rolff (sektreterare, student på Ultuna), Julia Herbert (UMA) och Ella Rydmark (Alnarp).

Maja Olsson