Åre kommun söker en planarkitekt till plan- och byggavdelningen på samhällsbyggnadskontoret. - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

9 Aug 2018

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Vi söker en planarkitekt till plan- och byggavdelningen på samhällsbyggnadskontoret.

Plan- och byggavdelningen
Som medarbetare på Plan- och byggavdelningen är du en del av Samhällsbyggnadskontoret och du kommer att samarbeta med till exempel bygglovshandläggare, miljöinspektörer och lantmätare.

Arbetsuppgifter:
Åre är en liten kommun sett till invånarantalet men vår befolkning växer mycket och vi har ett lika stort exploateringstryck som en medelstor svensk stad. Vi arbetar brett med planering och som planarkitekt hos oss får du chansen att arbeta både strategiskt med översiktsplaner och tidiga skeden och mer genomförandeinriktat med detaljplaner och exploateringsprocesser. Du kommer också att delta i interna kvalitets- och utvecklingsprocesser, både på din egen avdelning och samhällsbyggnadskontoret i stort.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen som planeringsarkitekt, samhällsplanerare, lantmätare eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som planarkitekt eller med genomförande- och lantmäterifrågor

För att trivas och utvecklas med oss är du engagerad och tycker om att samarbeta både internt och externt. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du bör även vara noggrann, kunna prioritera ditt arbete och ha en förmåga att skapa struktur trots flera parallella arbetsuppgifter.

Vi arbetar tätt som grupp och önskar att du ser fördelarna med att alla bidrar till helheten, med stora som små arbetsuppgifter.

Tjänsten kräver B-körkort.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde efter överenskommelse, individuell lön. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden.

För mer information kontakta:
Ida Hedberg, avdelningschef, 0647-161 60
Fackliga representanter nås via Kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Planarkitekt

Sista ansökningsdag: 2018-09-01

I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda.
Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Anställning under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.