Ansvarig arkitekt och handläggande arkitekt - Linköping - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

11 Feb 2019

Vi behöver förstärkning.

Bli vår nya ansvariga arkitekt eller handläggande arkitekt på Whites kontor i Linköping!

Vi på White arkitekter menar att arkitektur bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Vi arbetar med högt uppsatta mål för koldioxidneutralitet i våra projekt och vi står för samhällsengagemang, socialt ansvarstagande och en etisk, demokratisk grundsyn. Vår arkitektur ska beröra och vi ser hållbarhet som en drivkraft för kreativiteten. Genom samarbete löser vi komplexa frågor och skapar trygga, attraktiva miljöer som får människor att växa.

På vårt kontor i Linköping är vi idag 30 engagerade medarbetare som tillsammans skapar lösningar som håller inte bara idag, utan flera generationer framöver. Samverkan, mellan våra olika kompetensområden inom företaget och tillsammans med våra kunder, är både en framgångsfaktor i våra uppdrag och en kultur som stimulerar oss som medarbetare att utvecklas.

Vi håller just nu på med en rad spännande projekt som spänner från innovativ och hållbar arkitektur i innerstadsmiljöer till vårdprojekt i stor skala.

Kvalifikationer
Till vårt kontor i Linköping söker vi nu förstärkning i form av två kreativa och engagerade arkitekter, en ansvarig och en handläggande, båda med flera års erfarenhet av projekteringsskeden.

Hos oss på White ingår du i ett team av arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans arbetar med att föra arkitektoniska visioner hela vägen till faktiska byggnader.

Ansvarig arkitekt bör ha 8 års erfarenhet som ansvarig arkitekt och handläggande arkitekt bör ha 5 års erfarenhet som handläggande arkitekt.

Utöver ovanstående kvalifikationer söker vi dig som:

  • Har examen som arkitekt.
  • Har öga för gestaltning och detaljer och är van att ansvara för att omvandla idéer till färdiga handlingar och ritningar.
  • Behärskar Revit och AutoCad samt gärna InDesign och Office-paketet. Övriga modelleringsprogram är meriterande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en spännande tjänst på ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag. Tillsammans med våra uppdragsgivare gör vi världen lite bättre, projekt för projekt. White har bidragit till hållbar samhällsutveckling sedan 1951 och har kontor i 13 städer i Sverige, Danmark, Norge och Storbritannien.

Mer information Intervjuer sker löpande, välkommen att registrera din ansökan redan nu! Dock senast 29 mars.

Ansök här

ANSTÄLLNINGSTYP:
Tillsvidareanställning

ANSTÄLLNINGSGRAD:
Heltid

ARBETSTIDER:
Dag

SISTA ANSÖKNINGSDAG:
2019-03-29

PLACERINGSORT:
Linköping

KONTAKTPERSONER:
Kontorschef Gith Thellsén
tfn: +46 (0)13 355745
Facklig företrädare: Lina Rengstedt
tfn: +46 (0)13 355736

Läs mer om oss här

White